Skip to main content

Vi skaffer alle slags hvidevarer

-   MED GARANTI   -

Hårde hvidevarer

Du kan finde et stort udvalg af hårde hvidevarer her: Hvidevaregrossisten - når du har fundet det du gerne vil have installeret, er vi klar til at hjælpe dig med indkøb, tilslutning og evt. el-installation.

Når du har fundet dine nye hårde hvidevarer, giver vi dig et tilbud på en samlet installation.

Indkøbspris, levering og installation.

NB EL Service kan skaffe alle slags hvidevarer.
Er du på udkig efter nye hårde hvidevarer, giv os et ring. Vi har aftaler med alle større hvidevarer-forhandlere og kan skaffe vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, fryseskabe, komfurer, indbygningsovne, kogeplader, emhætter osv. Stort set fra dag til dag.

Vi har konkurrencedygtige priser på alle hårde hvidevarer, ligesom vi også leverer varen ud til dig.

Ny energimærkning skal hjælpe forbrugerne med at spare penge. I går hed den bedste energiklasse for et køleskab og andre hårde hvidevarer produkter A+++. Fra den 1. marts vil A være det højeste energimærke herhjemme. Det skal være med til at gøre det nemmere for forbrugerne at vælge produkter, der sparer CO2 og penge på elregningen.

Fra i dag er det slut med at gå efter hårde hvidevarer med energimærke A+++
EU ændrer nemlig energimærkningen for køleskabe og frysere, vaskemaskiner og kombinerede vaske/tørremaskiner, opvaskemaskiner samt TV og elektroniske skærme.


NB EL Service

Alt i alt

NB El service laver alt i el installationer - stort som småt. Vi servicerer både private og erhverv.

Vi med på den sidste nye teknoligiske udvikling, og vi sætter effektiv og bæredygtig EL i højsædet.

EL mærke

Din sikkerhed

Se efter el-mærket, når du skal bruge en autoriseret el-installatør. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden på de el-installationer, du får udført – og at du får garanti for godt el-arbejde.

Alt vores arbejde lever op til gældende sikkerheds-og bygningsreglementer.

Tekniq

Garantiordning

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er virksomheden omfattet TEKNIQs Garantiordning.

Hvis en forbruger får medhold i Ankenævnet for Tekniske Installationer, og virksomheden ikke opfylder kendelsen, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostningerne op til 150.000 kr.